Vi havde glædet os sådan til Klap festival 2024

1600tallet,Frankrig

Særligt havde vi glædet os til at spille DATA DATA -computerens historie!
Ligesom alt digitalt hard- og software blir den nemlig også løbende opdateret. Vi er nået til v2.0 med forbedringer i form af kortere opsætningstid, flottere projektioner og varighed på 60 minutter ifht den version, vi præsenterede på sidste års festival.

Vi havde glædet os til at møde opkøbere og formidlere! Som mange andre oplever vi, at viden om computere, kunstig intelligens og skærmenes påvirkning af os bliver vigtigere dag for dag. Vi vil derfor rigtig gerne ud på på skoler (mellemtrin og op).
Forestillingen er støttet som vidensformidling af Novonordiskfonden og alle informationer samt selve manuskriptet er udarbejdet med forskellige forskere. Lige nu lægges de sidste hænder på en super sejt skolemateriale, klar til næste sæson.

DATA DATA er dog -som alle vores andre forestillinger -skabt som en oplevelse for hele familien -incl bedsteforældre. Den digitale verden ser meget forskellig ud, fra forskellige generationer og her har vi også lyst til at inspirere til samtale og refleksion.

Spred gerne ordet om denne forestilling. Så vidt vi ved stadig landets eneste med en ægte ROBOT som medspiller! Og tøv ikke med at skriv eller ring, for mere information. Find kontakinfo, trailer, anmeldelser, pris, turneperiode, lokalekrav her på siden. Og husk; vi udbyder også foredrag med forskere indenfor fx kunstig intelligens i forbindelse med forestillingen.

Billedet er fra forestillingen hvor vi besøger Frankrig i 1600tallet.

Fantast_logo_bund-black