BETA version eller DATA DATA 0.9

La_Data_Familia_V2-0911-light

D.23-26.november vil Teater Fantast gerne invitere til test-runs af forestillingen DATA DATA 0.9

Begrebet “beta-version” stammer fra computerverdenen, og henviser til de prototyper man tester på et bredere publikum, inden den endelige udgivelse, feks af et program eller spil. 
Og da stoffet -computerens historie -er potentielt tung og videnskabeligt, har vi i Teater Fantast valgt at vi også vil teste vores forestilling, inden “endelig udgivelse” -altså inden premieren.

Derfor Beta-versionen d.23-26.november hvor vi ønsker os at møde et publikum, til en lavere pris, men til gengæld med en Q & A session til hver forestilling, fordi vi er oprigtigt interesserede i at indgå i en dialog. Vi vil have besøg af nogle af de forskere, der er omkring projektet og feks. hjælper med at kode forestillingens robot. 

Vi ønsker os et dedikeret og interesseret publikum til at komme og deltage i en test-run af denne forestilling og som også kan være med til at præge og udvikle forestillingens endelige udtryk.

DATA DATA -computerens historie er støttet af Novo Nordisk fonden og er en co-produktion mellem Teater Fantast & Teater V. 
Foredrag i forbindelse med forestillingen afholdes i samarbejde med Science and Cocktails, bla med professor i AI Thomas Bolander.

Forestillingen skabes som en familieforestilling for hele familien -både børn, teenagere og voksne (minimumsalder 6 år)

Fantast_logo_bund-black