Tag børnene med i teatret hjemme i stuen

Teater Fantast aflyser sin totalt udsolgte forestilling Lille Frø på Teater Zeppelin i København i henhold til bekæmpelse af COVID-19. I stedet for kan familier i hele Danmark nu erstatte Netflix-underholdningen med online børneteater i hjemmekarantænen, når Teater Fantast livestreamer Jakob Martin Strids populære børnefortælling torsdag 19.marts kl 12.30 og lørdag 21.marts kl.12.30 online.

Lige nu breder kedsomhed og modløshed sig. Teater Fantast ønsker at bidrage til adspredelse og godt humør, og livestreamer derfor den udsolgte forestilling Lille Frø, vi nu alligevel ikke kan spille!

At kulturinstitutioner er lukkede og arrangementer aflyses på stribe er desværre ikke noget nyt eller særligt i disse tider. Ej heller at det presser kulturlivet i knæ økonomisk.

Men forhåbentlig vil kulturen også blive savnet, og det har Teater Fantast sat sig for at gøre noget ved.

I denne uge skulle Teater Fantast have gæstespillet på det lille storbyteater Teater Zeppelin på Vesterbro. Over 2000 publikummer havde allerede købt billet til forestillingen. De må nu gå forgæves. Teater Fantast vil derfor i samarbejde med CPHLIVE livestreame forestillingen og spille for en tom sal, så smittespredning undgås, men det forhåbentlig lykkes at sprede lidt glæde i stedet.

Streamingen vil være gratis og tilgængelig for alle. Både for dem, der har købt billet, samt alle andre, der kunne trænge til en kulturel og underholdende oplevelse i en hård tid ude i de danske hjem.

Forestillingen, som egner sig for børn mellem 4-8 år, skulle have spillet både for institutioner og skoler, hvorfor der spilles en hverdag i skoletid, nemlig torsdag d.19.marts kl 12.30. I weekenden skulle den have spillet for et familiepublikum. Erstatningen for denne oplevelse bliver lørdag d.21.marts kl. 12.30. Så sæt kryds i kalenderen og find linket på Teater Fantasts Facebook side nedenfor.

Om Teater Fantast

Bag Teater Fantast finder du skuespillerne Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh. Teater Fantast er i disse tider skrøbelige, ligesom Teater Zeppelin, der som spillested stiller lokalerne til rådighed. CPHLIVE er også en selvstændig

For at få forestillingen streamet ud til de danske hjem på helt tryg vis, samarbejder Teater Fantast med CPHLIVE, der også er en selvstændig kreativ duo, som netop er specialiseret i digitale oplevelser, events og konferencer.

Til arrangementets afvikling vil der kun være de to skuespillere og to fotografer, og vi følger alle Sundhedsstyrelsens forholdsregler til punkt og prikke. Af den grund vil arrangementet også blive aflyst, hvis en eller flere deltagere får symptomer på sygdom eller anden udvikling, som gør afholdelsen uansvarlig.

Ved at give noget af det, vi kan, væk gratis – underholdning, lidt humør og måske noget åndelig føde – håber vi selvfølgelig at vores publikum vil huske os, når det igen bliver muligt at gå ud i samfundet og ikke mindst nyde kunst og kultur.

Forestillingen Lille Frø er baseret på historien Lille frø af Jakob Martin Strid, udgivet af Gyldendal,

produceret i samarbejde med Gyldendal Group Agency.

Hvad: Livestream Teater Fantasts fortolkning af Jakob Martin Strids ‘Lille Frø’ derhjemme

Hvornår og Hvor:

Torsdag den 19. marts kl. 12:30:
https://www.facebook.com/teaterfantast/posts/2656347714461218

Lørdag den 21. marts kl. 12:30:
https://www.facebook.com/teaterfantast/posts/2656357201126936

Hvem: Opført af Teater Fantast; Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh i samarbejde med CPHLIVE og Teater Zeppelin.

Fantast_logo_bund-black